Dekorativne obloge


DEKORATIVNI KAMEN

Dekorativni kamen je španski proizvod, izdelan je na osnovi kvalitetnega litega betona z dodanimi vodoodbojnimi pigmenti. Izdelek ima nekatere tehnične značilnosti, ki jih ne boste našli v naravnem kamnu - nižja absorpcija vode, boljša zvočna in toplotna izolacija, širši nabor dodatkov in posebnih kosov (ornamenti, vogalni kamni). V naši ponudbi boste našli tudi različne modele in barve, ki niso na voljo v naravnem kamnu.Stenske obloge so že obdelane v proizvodnem procesu in so zato primerne tudi za uporabo na prostem, odporne so na vremenske vplive (dež, vročina ali mraz). Dodatna prednost v primerjavi z naravnim kamnom je tudi, da izdelki ne potrebujejo nobenega dodatnega vzdrževanja.GRANITOGRES DEKORATIVNE OBLOGE

Kamnite obloge za notranjo in zunanjo uporabo so izdelane iz granitogres porcelana, zelo odpornega pred zmrzovanjem. Uporabljate jih lahko tako v zaprtih prostorih, kot tudi na prostem. Velika prednost je nepropustna površina, ki ne vpija vlage in je zato povsem enostavna za čiščenje. Kamnite plošče lahko enostavno očistite z vlažno krpo, na prostem pa celo z visokotlačnim čistilnikom.


DEKORATIVNI        KAMEN

                                         

granitogres dekorativne obloge

     
 poglejte izdelke >>    poglejte izdelke >>


 

akcija Do -20% Na vse keramične

ploščice

Pri nakupu nad  
20 m2

 

akcija  -15% -30% na program kopalnic

hitra dobava in velika izbira keramike na zalogi

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke