Sanitarna keramika

   


Opremljate novo kopalnico ali želite le polepšati obstoječo?

Sanitarna Keramika
Zavedamo se, da je sanitarna keramika izredno pomemben del kopalnice, ne le z estetskega vidika, temveč tudi s funkcionalnega. Pozorni moramo torej biti na to, da je izdelana iz kvalitetnih materialov, da omogoča enostavno in hitro čiščenje, zanima nas tudi zahtevnost vgradnje in seveda življenska doba. Pred vgradnjo moramo dodobra premisliti in načrtovati tudi samo postavitev, saj je sanitarna keramika na voljo v najrazličnejših velikostih in oblikah.

Prav zato se pri nas dobi le najkvalitetnejša sanitarna keramika, priznanih španskih, italijanskih in nemških proizvajalcev GME, AZZURRA, VILLEROY&BOCH, KOLO, HATRIA, CATALANO, LAUFEN in CERAMICA DOLOMITE, ki vas bodo prepričali z dizajnom in kvaliteto.

Z različnimi kombinacijami in inovativnimi dizajni lahko ponudimo širok nabor materialov, ki zadosti vsem arhitekturnim in oblikovalskim zahtevam.

 

 

 

akcija Do -20% Na vse keramične

ploščice

Pri nakupu nad  
20 m2

 

akcija OD -10% Do 25% na program kopalnic

akcija   -20%           na sanitarno keramiko

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke