Masažne kadi


Hitro življenje, pomanjkanje časa, stres in utrujenost. Kaj znano? Privoščite si sprostitev.

Vedno več ljudi se odloči za nakup masažne kadi, saj nudi učinkovito masažo celotnega telesa, pospeši krvni obtok,izboljša počutje, razbremeni sklepe in mišice, pomaga pri težavah z nespečnostjo in še in še.

V programu SARAI, ki ga ponujamo, najdete vse za kopalnico vaših sanj. S svojo raznovrstno ponudbo masažnih kopalnih kadi zadovoljimo še tako zahtevno stranko in rešimo vsako prostorsko stisko. Uprabljeni so izključno visokokakovostni materiali, s tem je izboljšana uporaba, kakor tudi življenska doba izdelka. Kopalne masažne kadi so izdelane iz akrila, lahko so prostostoječe ali vgradne. Nosilni okvir je iz nerjavečega jekla.

Vse naše masažne kadi imajo sistem za nastavitev moči masiranja, ročno prho, vgrajeno armaturo, odlivno prelivno garnituro, vodno črpalko, LED podvodno osvetlitev.

Naši izdelki imajo certifikat kakovosti CE2007110165001
 
 

GH 1020 - NA ZALOGI


GH 1020 Masažne kadi


Cena: AKCIJSKA CENA 1.840,66 €/kos

 

GH 18027 - NA ZALOGI


GH 18027 Masažne kadi


Cena: AKCIJSKA CENA 1.187,13 €/kos

 

GH 539 - NA ZALOGI


GH 539 Masažne kadi


Cena: AKCIJSKA CENA 1.357,42 €/kos

 

 

akcija Do -20% Na vse keramične

ploščice

Pri nakupu nad  
20 m2

 

akcija OD -10% Do 25% na program kopalnic

akcija  -20%         za masažne kadi na zalogi

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke