DekorativnE OBLOGE

Z dekorativnim kamnom boste v svojem domu in poslovnih prostorih ustvarili občutek topline in razkošja. Eleganca in edinstvenost sta vam na dosegu roke. Izbirate lahko med različnimi barvami in teksturami, pri čemer morate zgolj zaupati svojemu občutku za estetiko in vaš izbrani prostor bo zažarel v novi energiji. Kamen se lahko uporabi za zunanje in notranje stene in na raznovrstnih podlagah.  Kamen je tudi neobčutljiv na vremenske vplive, kar zagotavlja trajno lep izgled brez potrebe po posebnem dodatnem vzdrževanju.
Keramične ploščice

Keramika se je v preteklosti večinoma uporabljala samo za kopalnice, zaradi praktičnosti, trpežnosti in preprostega vzdrževanja pa je danes najpogostejša oblika talne obloge. Različnost barv, tekstur in dizajnov omogoča uporabo tudi na stenskih površinah. Nudimo vam najkvalitetnejšo keramiko in porcelan priznanih španskih in italijanskih podjetij, ki vas bodo prepričala z dizajnom in kvaliteto. Z različnimi kombinacijami in inovativnimi dizajni lahko ponudimo širok nabor,  ki zadosti vsem arhitekturnim in oblikovalskim zahtevam. Nudimo keramiko za različne namembnosti, od keramike za kopalnice, kuhinje, talne keramike pa do keramike za uporabo na zunanjih površinah. Materiali zagotavljajo obstojnost, zaščito, izolacijo in lep izgled. Keramiko dobavljamo tudi za večje projekte, kjer lahko nudimo dodaten popust.
Kopalnice

Ponujamo vam vse za ureditev vaše kopalnice! Poleg keramike vam nudimo še tuš kabine, kopalne kadi, umivalnike , omarice, različne prhe, parne kabine, prav tako pa tudi savne in zunanje whirlpool bazene. Pri tako veliki izbiri se zagotovo najde pravi model za vsakogar. V naših salonih vam bomo svetovali pri nakupu in prenovi vaše kopalnice. Pomagamo vam do prijetne, uporabne in sodobne kopalnice. Na voljo so vam samo vrhunski izdelki.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke