Zadnji prispevki

 
 

Arhiv


 
 
21.9.2017

Trendi 2017 – Kakšno kopalnico izbrati?


Ni važno, gradite hišo in izbirate novo kopalnico ali pa se odločate za popolno oziroma delno prenovo stare kopalnice. Najbrž ste se znašli pred projektom, ki zahteva resen razmislek in tudi posvet s strokovnjakom za dom oziroma kopalnico. V salonu kopalnic Sarai Golden Home, vam z veseljem predstavimo kakovostne materiale, sanitarno opremo in seveda ponudimo tudi strokovno svetovanje glede tega, kakšna kopalnica je najbolj primerna za vaš življenjski stil in vaš dom. Za začetek moramo pri prenovi kopalnice, dobro poznati vaše želje in potrebe ter seveda finančne in prostorske možnosti. Ob tem vam lahko ponudimo tudi pravilno vodenje same izvedbe. Da bo vaša odločitev lažja smo za vas v tem prispevku pripravili nekaj idej oziroma utrinkov, kakšni so trendi pri izboru kopalnice v letu 2017.

Morda se na prvi pogled marsikomu zdi, kopalnica kot nek nepomemben in dokaj dolgočasen prostor pri opremljanju doma, v katerega modni trendi niti ne sežejo. Vendar je resnica popolnoma drugačna. V kopalnico pridemo zgodaj zjutraj in je zagotovo prvi prostor, v katerega vstopimo. Zaradi tega bi bilo priporočljivo, da deluje toplo in svetlo, da si v njej naberemo dovolj pozitivne energije, ki nam bo zagotovo dobro služila skozi stresen dan. Leto 2017 je zagotovo zaznamovano z vrnitvijo k organskemu, naravnemu. Pri oblikovanju kopalnice se upoštevajo naslenji elementi: čiste barve, brezšivne linije ter praktična in enostavna ureditev prostora, vendar s pridihom udobja in elegance. Naredite svoje bivanje bolj prijetno in inovativno z materiali, ki so enostavni za vzdrževanje ter se lahko uporabljajo tako na tleh kot na stenah v kopalnici. Združevanje modernega in naravnega je enako zelo zaželjeno v sodobnih kopalnicah. Združitev lesa in kamna je zelo preudarna izbira, saj je kombinacija primerna za najrazličnejše dizajne. V trende kopalniške opreme so se po letih tuš kabin zopet vrnile kopalne kadi. V kolikor vaša nova kopalnica premore dovolj prostora, se odločite za enostavno, a hkrati moderno kad. Lahko upoštevate ponovno dejstvo, da vklučite naravne materiale v prostor in morda izberete elemente, kjer je del elementa v lesu? Vabljeni na posvet in ogled v salon kopalniške opreme Sarai Golden Home, kjer bomo zagotovo skupaj z vami našli za vsak okus dobre ideje in opremo za vašo novo kopalnico. 
9.2.2017

VABILO NA SEJEM DOM 2017


Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču, v dvorani F, nudimo vam od 20% do 50% popusta!

brezplačna dostava ploščic v ljubljani pri nakupu nad 50 m2

 

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke